21 aprilie 2012

In Franta




Sursa

just another dream home





Sursa

19 aprilie 2012

Idei de 10

Praktiker marchează 10 ani de prezenţă pe piaţa din România cu „Idei de 10”, o campanie de comunicare 360, care îşi propune să încurajeze creativitatea şi să promoveze ideile inedite de do-it-yourself. Compania mizează astfel pe potenţialul pieţei autohtone de DIY şi pe activarea segmentului de amenajări şi decoraţiuni, atât pentru casă, cât şi pentru grădină.

Campania integrată „Idei de 10” reprezintă unul dintre mijloacele prin care compania intenţionează să recâştige cotă de piaţă, dar şi să se poziţioneze drept expert şi consilier al clienţilor. Praktiker oferă sugestii şi soluţii de amenajare creativă, inedită, a locuinţei, la preţuri accesibile. Acestea pot fi implementate cu uşurinţă de către pasionaţii de amenajări, de meşterii amatori şi chiar de către persoanele fără prea multă experienţă în domeniul amenajărilor.  

Lansată la începutul lunii aprilie, campania Praktiker se adresează tuturor persoanelor care şi-au personalizat locuinţa sau au conferit anumitor obiecte o întrebuinţare inedită. Prin intermediul aplicaţiei „Idei de 10”, găzduită pe pagina de Facebook Praktiker România (www.facebook.com/PraktikerRomania), toţi cei care doresc să dea curs provocării pot încărca fotografiile proiectelor concepute de ei înşişi, alături de o descriere a materialelor utilizate şi a paşilor de realizare.

Cele mai bune idei înscrise, votate de public sau desemnate de juriu, vor fi răsplătite cu premii în valoare totală de 40.000 lei. Mai mult, ideea de 10 a fiecărei luni va fi afişată public pe panourile publicitare Praktiker expuse în fiecare oraş în care compania este prezentă, ca o formă de recunoaştere a creativităţii în materie de DIY.

Proiectele înscrise pe pagina de Facebook a campaniei, www.facebook.com/PraktikerRomania, vor fi evaluate de către un specialist Praktiker, un jurnalist specializat pe zona de DIY – Lucian Dobraca, redactor la revista „Locuinţa mea” – şi un blogger – Cabral. Pe parcursul celor cinci luni de campanie, Praktiker va acorda 115 premii în valoare totală de 40.000 lei.

14 aprilie 2012

Buna dimineata!















Pinterest.com

Decoratiuni de Paste














































































Pinterest.com

Masa de Paste



























































Pinterest.com

13 aprilie 2012

Ferestre mai luminoase

Primăvara aduce zile călduroase în care te poţi bucura de razele soarelui pătrunzând prin ferestrele casei tale. Orice gospodină ştie că murdăria iese în evidenţă acum, mai mult ca oricând, iar Colgate-Palmolive îţi sare în ajutor pentru a putea profita la maximum de primăvară, fără a avea grija urmelor de pe geam.

Relansarea gamei de detergenţi Ajax Glass, cu o acţiune puternică de înlăturare a petelor şi a prafului, te va ajuta să ai ferestre impecabile, chiar şi în bătaia soarelui!

Ajax Glass este disponibil în cinci variante cu acţiune intensă asupra murdăriei şi cu un miros deosebit de plăcut. Noua variantă a gamei, Ajax Windows and Shiny Surfaces, creează un strat de protecţie care ajută suprafeţele să se păstreze curate pentru mai mult timp. Soluţia nu zgărie, putând fi folosită chiar şi pe cele mai delicate suprafeţe, precum mobila de lemn, sticla, ecranele televizoarelor sau monitoarele de PC.

O altă variantă potrivită pentru geamuri, Ajax Glass Crystal Clean, foloseşte puterea amoniacului pentru a dizolva orice pată de pe ferestre şi de pe suprafeţele netede. Ajax Glass Triple Action este un produs de ultimă generaţie ce luptă împotriva murdăriei pe trei planuri: curăţă în profunzime, acţionează pe o periodă îndelungată şi lucrează fără urme. Ajax Glass Flowers of Spring nu numai că acţionează rapid şi în profunzime, dar emană şi un miros irezistibil de flori proaspete, ce persistă o perioadă îndelungată. Ajax Glass Floral Fiesta a fost special creat pentru suprafeţele din baie. Folosind acest detergent plăcut parfumat, vei elimina calcarul şi urmele de săpun fără efort şi fără să zgârii bateriile, gresia, faianţa, oglinda sau etajerele din sticlă.

Datorită ingredientelor sale active, gama Ajax Glass curăţă impecabil şi dizolvă petele şi depunerile, într-un timp foarte scurt. Va fi o încântare să ai alături de tine, pentru curăţenia de sezon, detergenţi extrem de eficienţi care, prin câteva pulverizări, te vor face să uiţi de geamurile murdare. În plus, vei scăpa definitiv de urmele de grăsime sau de praf, de insectele şi pânzele de păianjen de pe rama geamului şi de picăturile rămase în urma ploii.

Pentru a beneficia la maximum de toate avantajele gamei Ajax Glass, pulverizează produsul de la o distanţă de 20 de cm şi foloseşte numai materiale uscate şi curate pentru înlăturare. Poţi aplica detergentul atât pe geamuri, cât şi pe oglinzi, aluminiu sau inox, urmând cu stricteţe indicaţiile de pe etichetă. Utilizează regulat produsele Ajax Glass şi vei avea geamuri strălucitor de curate, indiferent de anotimp.

Palmolive Orient Rituel



In aceasta primavara, Colgate-Palmolive lanseaza noua gama de geluri de dus Palmolive Orient Rituel. Cele doua variante, Energy si Joyous, vor sa redefineasca conceptul obisnuit de „dus”, oferindu-i acestei rutine zilnice un strop de magie.

Noul gel de dus Palmolive Orient Rituel îti ofera pauza de relaxare de care ai nevoie dupa o zi plina. Agitatia, graba, munca în exces si stresul sunt motivele pentru care multi dintre noi uita sa se bucure de micile placeri zilnice. Pentru ca traim într-o lume în care totul se misca foarte repede, simtim nevoia unor momente de pauza, a unor clipe de abandonare în voia simturilor si a unor evadari în locuri linistite, misterioase si relaxante.

Noua gama Palmolive Orient Rituel este îmbogaţita cu ingrediente inspirate de vechile ritualuri orientale de relaxare, ajutandu-te sa îti regasesti armonia interioara si starea de bine. Gelurile de dus Energy si Joyous îti aduc taramurile misterioase din Orient chiar la tine în baie, recreand, zilnic, atmosfera unui sanctuar oriental de relaxare. Lasa-te în voia simturilor si acorda-ti în fiecare zi prilejul de a te simţi energizata si relaxata!

Gelul de dus Energy contine arome subtile de lemn de santal indian si de ghimbir si este perfect pentru a-ti începe ziua cu o stare de bine. Datorita formulei sale unice, gelul de dus Energy îţi ofera senzatia unei dimineti petrecute în mijlocul naturii orientale.

Varianta Joyous, cu formula sa unica, îmbogaţita cu extracte din floare de lotus si mure indiene, este rasplata binemeritata dupa o zi solicitanta. Uita de problemele cu care te-ai confruntat pe parcursul întregii zile, abandoneaza-te simturilor si calatoreste în tinuturile orientale, poposind în oaza de relaxare pe care ti-o confera noul gel de dus.

Pentru ca ritualul de relaxare sa fie complet, va recomandam sa adaugati petale de flori si uleiuri esentiale în cada de baie, obtinand astfel echilibrul perfect pentru recastigarea armoniei interioare si a vitalitatii.

Noua gama este disponibila în varianta de 500 de ml, pentru a putea beneficia mai mult timp de aromele orientale oferite de Palmolive Orient Rituel.

1 aprilie 2012

Shiny Sundays
















Sursa